Täydennä Grand Arena Ball kokemus seuraavilla lisäpalveluilla

Tanssitunti

Osta lahjakortti etä- tai lähitanssitunnille! Tällä lahjakortilla saa yhden tanssitunnin joko lähiopetuksena tai verkko-opetuksena valitsemaltaan EleventLIVEn huippuopettajalta. Tunnin taso sovitaan oppilaan tason mukaisesti. Opettajina mm Clara Blomqvist ja Helena Ahti-Hallberg Hinta 70,00 € sis ALV / 45 min

Tanssikurssi

48 tanssituntia ammattilaisten johdolla!  EleventLIVE-virtuaalitansikoulu tarjoaa huikean määrän tanssitunteja huippuammattilaisten johdolla. Lajeina ovat kilpatanssi, seuratanssi, Latinmix ja Latinoshow. Paketista löytyy siis jokaiselle jotakin! Seuratanssija voi opiskella seuratanssitunnit ja fiilistellä Latinmix- ja Latinoshow-tuntien tahdissa. Useilla kilpatanssi-tunneilla harjoitteita tehdään yksin, joten parin puuttuminenkaan ei ole este. Opettajat: Helena Ahti-Hallberg, Jurijs Trosenko, Sami ja Jutta Helenius, Harri ja Niina Antikainen, Clara Blomqvist, Jyrki Keisala, Kia Lehmuskoski, Anssi Heikkilä. Hinta 45 € / 3 kk kaikki 48 tanssituntia tai 5,90 € / 30 pv yksi tanssitunti.

Juhlameikki ja -kampaus

Lisää ripaus hemmottelua ja luksusta tanssiaispäivään! Varaa meikki- tai kampauspaketti valmiiksi neuvoteltuun erikoishintaan. Meikkaus 105,00 € ja kampaus 105,00 €, maksu tapahtuu paikan päällä joko käteisellä tai Mobile Paylla. Meikkaajamme ja kampaajamme ovat alansa huippuja mm. Raili Hulkkonen, Miia Ollula, Jaana Paavilainen, Ilkka Ruotsalainen.

Lisätietoja ja varaukset:
Ilkka Ruotsalainen p.0400-802132

Huomioithan, että kampaus sisältää peruskampauksen. Mahdolliset lisäkkeen kiinnitykset ja monimutkaisemmat kampaukset sovittava etukäteen jolloin voimme määrittää lisämaksun.

Hotellimajoitus

Pitkän tanssi-illan jälkeen on ihana pujahtaa viileiden lakanoiden väliin, nukkua yö rauhassa ja nauttia aamulla herkullinen aamiainen kaikessa rauhassa.

Original Sokos Hotel Tripla on enemmän kuin pelkkä hotelli. Se on paikka Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkiyhteisön ja matkailijat, elämykset ja kävijät, levon ja sykkeen. Meille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta.

Hotellimme lähialueelta löytyvät niin Hartwall Arena, Helsingin messukeskus, Linnanmäki, Kallion urbaani kaupunkielämä kuin Helsingin ydinkeskustan monipuoliset palvelut. Hotellissamme yhdistyy aito suomalaisuus ja rento mutkattomuus. Vieraanamme sinun ei tarvitse kokea olevasi turisti, vaan olet osa paikallista yhteisöä.

Tilamme kutsuvat majoittumisen lisäksi myös arkisiin hetkiin, kokouksiin ja juhliin. Pelkistetyn tyylikkäät hotellihuoneet tarjoavat rauhan tyyssijan, joissa voit keskittyä täydellisesti rauhoittumiseen ja antaa aikaa itsellesi. Meillä olet kuin kylässä hyvän ystävän luona.

Grand Arena Ball -majoitustarjous

  • 100 EUR / 1hh Standard
  • 120 EUR / 2hh Standard

Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro (ei koske Break Sokos Hotel Flamingoa ja Solo Sokos Hotel Tornia), langaton internetyhteys (Wi-Fi).

Varaukset

Sokos Hotels Myyntipalvelu

  • Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
  • Telefaksi: +358 20 1234 646
  • Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi

Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus BTanssiaiset 2022 varausta tehdessä.

www.sokoshotels.fi – Varauskoodi netissä BTANSSIAISET2022

Menu